Transferimi i taksisë nga Aeroporti i Podgoricës

Low price for Taxi transfer from Podgorica Airport to any city

Aeroporti Taksi Podgorica - Një kompani e licencuar për industrinë e automjeteve taksi nga autoriteti kompetent për shërbimet komunale dhe transportin Podgorica dhe si vendim i Ministrisë së Transportit. Një përvojë shumë vjeçare në transportin e udhëtarëve në tregun e brendshëm dhe në rajon është njohur si një kompani e besuar që kryen shërbime profesionale në një nivel të lartë me shoferë me përvojë, të cilët për shumë vite punojnë në kompani. Të gjitha automjetet kanë një kopje të licencës, policën e sigurimit të udhëtarëve në trafikun rrugor, si dhe dokumente të tjera.

Transferimet nga aeroporti Podgorica bëhen në të gjitha destinacionet - Tivat, Budva, Kotor, Bar, Petrovac, Ulqin, Igalo, Perast…

Dhe për të gjitha destinacionet në rajonin Dubrovnik, Cavtat, Mostar, Sarajevë, Tiranë, Shkoder, Durrës, Vlorë, Velipoje, Saranda, Gjirokaster, Elbasan, Berat, Shkup, Ohër, Prishtinë, Prizren, Pejë…

Transferimi nga Podgorica
Për destinacione të caktuara që janë në mjedisin tonë nuk ka linja autobusi dhe shumë qytete nuk janë të lidhura dhe shumë prej tyre janë në Shqipëri, Kosovë, Bosnjë, Serbi, Kroaci. Ne jemi në faqen tonë të internetit krijuar listën e çmimeve për të gjitha vendet turistike në mjedisin tonë në mënyrë që në faqen tonë të internetit të mund të lehtë dhe të thjeshtë libër një transferim taksi nga aeroporti në një destinacion të dëshiruar dhe së shpejti do të merrni një konfirmim prenotim.

Shërbimet e Transferimit të Aeroportit
Përveç transferimit të shërbimeve nga aeroporti ose nga aeroporti Podgorica në faqen tonë të internetit mund të merrni informacione për të gjitha llojet e shërbimeve dhe llojin e automjetit nga flota jonë dhe së shpejti merrni një përgjigje nëse dëshironi të transferoni nga krehja apo një ditë udhëtoni ose keni nevojë për të gjitha mjetet e angazhimit gjatë ditës ose furgonët me shofer. Duhet të kemi parasysh që shërbimet tona që mund t’i paguani paraprakisht në internet ose pas përfundimit të transferimit direkt tek shoferi. Për çdo shërbim të ofruar, shoferi është i detyruar të lëshojë një faturë për klientin, për çdo kompani tjetër ose agjensi lokale që kanë nevojë për shërbimet tona, ne ofrojmë mundësinë e pagesës së shtyrë dhe mbi llogari me një marrëveshje mbi biznesin dhe ofertën e bashkëpunimit teknik është e vlefshme për të gjitha agjencitë vendase dhe të huaja.

Shërbime taksi
Nëse ju në faqen tonë të internetit nuk e keni gjetur çmimin e destinacionit tuaj fillestar në aeroportin Podgorica në rastin e fshatit ose një pjesë më pak të njohur të qytetit në brigjet malazeze na dërgoni në rrugë ose emrin e qytetit ose emrin e akomodimit privat dhe do të së shpejti përgjigjeni me çmimin më të mirë dhe konfirmimin e transferimit. Kryeni transferim nga të gjitha hotelet në bregdet ose dhoma private ose hotel apo vendpushim më pak i njohur i, qendrës së skive në aeroportin Podgorica nga Zabljak, Kolasin, Vucje, Jahorina, Bjelasnica, Kopaonik, Zlatibor, Morinj, Baosici, Bijela, Zelenika, Kumbor , Djenovici, Lustica, Lastva, Prcanj, Stoliv, Bigovo, Rijeka Crnojevica, Virpazar, Ostros.

Podgorica Airport - Podgorica City Centar
 • Standard: 15 €
 • Familly: 18 €
 • Business: 20 €
 • VIP: 35 €
 • Minivan: 45 €
 • VIP Minivan: 55 €
 • Minibus: 130 €
Podgorica Airport - Podgorica Bus Station
 • Standard: 15 €
 • Familly: 18 €
 • Business: 20 €
 • VIP: 35 €
 • Minivan: 45 €
 • VIP Minivan: On request
 • Minibus: On request
Podgorica Airport - Podgorica Train Station
 • Standard: 15 €
 • Familly: 18 €
 • Business: 20 €
 • VIP: 35 €
 • Minivan: 45 €
 • VIP Minivan: 55 €
 • Minibus: On request
Podgorica Airport - Ada Bojana
 • Standard: 85 €
 • Familly: 90 €
 • Business: 95 €
 • VIP: 100 €
 • Minivan: 140 €
 • VIP Minivan: 170 €
 • Minibus: 260 €
Podgorica Airport - Andrijevica
 • Standard: 120 €
 • Familly: 125 €
 • Business: 130 €
 • VIP: 140 €
 • Minivan: 250 €
 • VIP Minivan: On request
 • Minibus: On request
Podgorica Airport - Banja Luka
 • Standard: 330 €
 • Familly: 350 €
 • Business: 360 €
 • VIP: 380 €
 • Minivan: 480 €
 • VIP Minivan: On request
 • Minibus: On request
Podgorica Airport - Bar
 • Standard: 50 €
 • Familly: 58 €
 • Business: 65 €
 • VIP: 75 €
 • Minivan: 100 €
 • VIP Minivan: 140 €
 • Minibus: On request
Podgorica Airport - Budva
 • Standard: 48 €
 • Familly: 60 €
 • Business: 68 €
 • VIP: 85 €
 • Minivan: 100 €
 • VIP Minivan: 125 €
 • Minibus: 220 €
Podgorica Airport - Becici
 • Standard: 50 €
 • Familly: 60 €
 • Business: 65 €
 • VIP: 80 €
 • Minivan: 100 €
 • VIP Minivan: 120 €
 • Minibus: 220 €
Podgorica Airport - Berane
 • Standard: 110 €
 • Familly: 120 €
 • Business: 130 €
 • VIP: 145 €
 • Minivan: 240 €
 • VIP Minivan: On request
 • Minibus: On request
Podgorica Airport - Berat
 • Standard: 230 €
 • Familly: 240 €
 • Business: 255 €
 • VIP: 270 €
 • Minivan: 350 €
 • VIP Minivan: On request
 • Minibus: On request
Podgorica Airport - Beograd
 • Standard: 350 €
 • Familly: 360 €
 • Business: 380 €
 • VIP: 420 €
 • Minivan: 500 €
 • VIP Minivan: On request
 • Minibus: On request
Podgorica Airport - Bigovo
 • Standard: 78 €
 • Familly: 88 €
 • Business: 90 €
 • VIP: 98 €
 • Minivan: 120 €
 • VIP Minivan: 135 €
 • Minibus: On request
Podgorica Airport - Bjelasnica
 • Standard: 175 €
 • Familly: 185 €
 • Business: 190 €
 • VIP: 220 €
 • Minivan: 290 €
 • VIP Minivan: On request
 • Minibus: On request
Podgorica Airport - Bijela
 • Standard: 88 €
 • Familly: 90 €
 • Business: 95 €
 • VIP: 110 €
 • Minivan: 140 €
 • VIP Minivan: 145 €
 • Minibus: 355 €
Podgorica Airport - Baosici
 • Standard: 88 €
 • Familly: 95 €
 • Business: 105 €
 • VIP: 115 €
 • Minivan: 145 €
 • VIP Minivan: 170 €
 • Minibus: On request
Podgorica Airport - Bitolj
 • Standard: 290 €
 • Familly: 300 €
 • Business: 310 €
 • VIP: 350 €
 • Minivan: 480 €
 • VIP Minivan: On request
 • Minibus: On request
Podgorica Airport - Cavtat
 • Standard: 170 €
 • Familly: 175 €
 • Business: 185 €
 • VIP: 210 €
 • Minivan: 280 €
 • VIP Minivan: On request
 • Minibus: On request

Most popular destinations: