Transferimi i Aeroportit në Mal të Zi

Çmim i ulët për transferimin e Taksisë nga Aeroporti i Podgoricës në çdo qytet në Malin e Zi

Transferimi i aeroportit të klasit të parë dhe shërbimet private të limuzinës

Ne ofrojmë shërbim profesional të transferimit të aeroportit dhe shërbim taksi nga qyteti në qytet

Montenegro Airport taxi transfer Standard
Standard

1 - 3 | 3

Škoda Octavia - Golf 7 or similar

Montenegro Airport taxi transfer Familly
Familly

1 - 4 | 4

Škoda Superb or similar

Montenegro Airport taxi transfer Business
Business

1 - 3 | 3

Passat VIII or similar

Montenegro Airport taxi transfer vip
VIP

1 - 3 | 3

E-class or Audi A6 or similar

Montenegro Airport taxi transfer Minivan
Minivan

1 - 7 | 7

Renault or Viano

Montenegro Airport taxi transfer Minivan
VIP Minivan

1 - 7 | 7

V-class or similar

Montenegro Airport taxi transfer Minivan
Minibus

1 - 19 | 19

Mercedes Sprinter

Services


Takohen dhe SH GRERBIMI I MIR

Një shofer profesionist i gjuhës angleze do t'ju përshëndet dhe do t'ju ndihmojë me bagazhin tuaj

PRITJA FALAS

Orë falas e pritjes në aeroport

PACK TVER GJITHA

Mimi përfshin 1 çantë udhëtimi ose valixhe + 1 çantë

KANCELACIONET FALAS

Anulim falas 24-orësh

INTERNET

WIFI falas në dispozicion në të gjitha automjetet.

SIGURIMI

Sigurim falas për të gjithë pasagjerët gjatë transportit me taksi.

Rreth taksi në Mal të Zi

Taxi Mali i Zi - ne jemi një kompani lokale që ekziston dhe operon pothuajse 20 vjet me qendër në Podgorica. Kemi licenca për transport taksi si dhe licenca për shërbime limo dhe shërbime të marrjes me qira të makinave me ose pa shofer. Ne bëjmë transferime nga Aeroporti Podgorica dhe Aeroporti Tivat dhe bëjmë transferime të kthimit nga çdo destinacion në aeroport. Ne kryejmë aktivitetin gjatë gjithë vitit dhe shërbimi është aktiv pa ndalesë 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Gjatë sezonit turistik, një numër i madh turistësh vizitojnë Malin e Zi, kështu që nevoja për shërbimet tona po rritet çdo ditë. Prandaj, ne krijojmë dhe përmirësojmë shërbimet tona dhe përmirësojmë uebfaqen, ku klientët tanë mund të rezervojnë me lehtësi dhe besueshmëri një taksi në një kohë shumë të shkurtër dhe të marrin një përgjigje dhe të gjitha reagimet. Nga aeroportet në Podgoricë dhe Tivat, ne bëjmë transferime taksi në të gjitha qytetet në bregdetin e Malit të Zi. Sa për të gjitha qytetet në veri të vendit. Dhe në vendpushimet turistike të njohura në Mal të Zi. Ne kryejmë punë taksie me dhe në aeroport me automjete që kemi klasifikuar në disa kategori dhe ju mund të zgjidhni automjetin që ju përshtatet më së miri në lidhje me numrin e udhëtarëve. Do kategori e automjeteve përcaktohet qartë dhe qartë me informacionin bazë, si dhe modelin dhe llojin e automjetit me imazh. Klientët mund të caktojnë transferime opsionale për një numër më të madh të udhëtarëve ose për një numër më të madh të automjeteve në një rezervim. Dhe ata gjithashtu mund të planifikojnë transferimet e kthimit..

 

Taximimi i Taxi Mali i Zi

Ne transportojmë pasagjerë në rajon, si dhe në vendet përreth nesh, për shembull. Ne gjithashtu udhëtojmë në qytetet vijuese Dubrovnik, Split, Sarajevë, Mostar, Budva, Petrovac, Sv. Stefan, Kotor, Kumbor, Tivat, Ulqin, Porto-Mali i Zi, Porto Novi, Tiranë, Durrës, Vlorë, Elbasan, Sarandë ...

Në vitet e fundit, numri i linjave ajrore të reja nga e gjithë Evropa në Mal të Zi ka qenë vazhdimisht në rritje. Kështu, është rritur numri i pasagjerëve që përdorin shërbimet tona ose kanë nevoja të ngjashme për këtë lloj transporti taksi. Kështu që ne kemi zgjeruar ofertën tonë dhe kryejmë transport taksi nga Shqipëria nga të gjitha qytetet dhe nga aeroporti i Tiranës në të gjitha qytetet në Mal të Zi, Kroaci, Bosnjë, Serbi, Slloveni ... Dhe nga Kroacia ne gjithashtu kryejmë transport taksi në dhe nga aeroporti Cilipi - Dubrovniku në të gjitha qytetet në Mal të Zi, Shqipëri, Serbi, Maqedoni, Kosovë, Greqi ...

 

Rezervimi i taksisë në Aeroport Podgorica

Rezervimet në faqen e internetit të Taxi Mali i Zi mund të bëhen shumë lehtë. Si dhe të gjitha shërbimet e transportit nga Podgorica dhe Tivat në Mal të Zi, si dhe nga aeroportet dhe qytetet që janë në ofertën tonë. Rezervimet dhe të gjitha transferimet me një çmim të spikatur mund të bëhen në faqen tonë të internetit shpejt dhe me lehtësi, duke plotësuar të gjitha fushat e formularit dhe duke futur të gjitha informacionet e kërkuara. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim transferimi. Kur të mbërrini në aeroportin në Podgoricë ose ndonjë aeroport tjetër Tivat, Tiranë, Dubrovnik, Beograd, Shkup, shoferi ynë do t'ju presë me një mbishkrim me emrin tuaj. Për shembull, nëse fluturimi juaj vonohet për disa orë, kompania jonë nuk tarifon sepse ne ndjekim orarin e mbërritjes dhe nisjes së të gjithë avionëve. Kjo është arsyeja pse është theksuar qartë në faqen tonë të internetit se çmimet janë përfundimtare dhe fikse dhe pa pagesa shtesë ...

 

Transport taksi dhe ofertë për udhëtime ditore

Kemi automjete të ndryshme dhe një flotë moderne të larmishme sipas nevojave të turistëve modernë që kanë nevoja shumë të ndryshme dhe specifike. Ata që vijnë për të kaluar një pushim aktiv në bregdetin e Malit të Zi ose duan të vizitojnë një nga vendet tërheqëse në Detin Adriatik. Ne ofrojmë shërbime të klasit të parë dhe një listë çmimesh të qartë të shërbimeve taksi për pesë kategori automjetesh. Dhe ato janë klasa e ekonomisë e cila është opsionale më ekonomike me një numër të kufizuar të udhëtarëve max. 3, një klasë familjare që përfshin një karvan më të madh me më shumë hapësirë për pasagjerë dhe bagazhe të dizajnuara për familjet me fëmijë. Ekziston edhe një klasë biznesi dhe Vip e cila është një opsion shumë më i shtrenjtë dhe është krijuar për njerëzit e biznesit. Përveç kësaj, ne kemi një klasë Minivan që është projektuar për udhëtime gjysëm-ditore dhe njëditore, si dhe transferime për një numër më të madh të udhëtarëve dhe turistëve max 8.

Ne rregullojmë çmimet për të gjitha kategoritë e shërbimeve tona që të jenë sa më të pranueshme që të jetë e mundur dhe garantojmë se kemi çmimet më konkurruese të të gjitha kompanive në Mal të Zi. Kemi çmimet më të mira që nuk ndryshojnë gjatë sezonit turistik kur ka një kërkesë të shtuar për shërbime të transportit të udhëtarëve. Shërbimet tona përdoren nga klientë dhe turistë që vazhdojnë të kthehen te ne, si dhe shumë kompani, dhe ne kemi një kontratë me dikë për më shumë se dhjetë vjet..

 

Ekskursione dhe ekskursione gjysëm ditore në Mal të Zi

Në ofertën tonë kemi udhëtime njëditore dhe gjysëm ditore në Mal të Zi në destinacionet turistike që janë më të vizituarit, siç janë parqet kombëtare: Liqeni Biogradsko, Liqeni i Skadarit dhe vende të tjera si Rijeka Crnojevica, Manastiri Cetinje, Manastiri i Ostrogut, Manastiri i Moraca, etj. Manastiri i Gjurdjevi Stupovi, Berane, duke rafting në lumin Tara… Në listën e çmimeve për udhëtime ditore nga qyteti në bregdetin malazez, ne nuk kemi deklaruar arsyen pse çmimi është i ndryshëm në varësi të numrit të udhëtarëve dhe kohës së kaluar në udhëtim. dhe nëse doni të punësoni një udhëzues turistik i cili do të jetë i disponueshëm gjatë udhëtimit dhe udhëtimit tuaj dhe i cili do t'ju prezantojë me historinë e vendit dhe do ta bëjë përvojën tuaj të paharrueshme ... Ekskursionet janë nga Budva, Perast, Kotor, Tivat, Petrovac, etj. qytete në bregdetin e Malit të Zi si një pikënisje nga e cila mund të shkoni në udhëtime ditore që nuk ofrohen ... Nëse dëshironi të organizoni një udhëtim për ju pa ofruar dhe ne nuk ofrojmë vende që dëshironi të vizitoni, ndjehuni të lirë të na kontaktoni dhe ne do t'ju dërgojmë një përgjigje sa më shpejt të jetë e mundur me çmimet më të mira të mundshme ...

 

Ekskursion i Malit të Zi Kotor

Turistët që vijnë në Mal të Zi dhe nuk vizitojnë Kotorrin dhe Perastin do të humbasin shumë. Qytetet me një histori dhe kulturë mijëravjeçare kanë diçka për të treguar dhe çdo cep ka një histori dhe kuriozitet të veçantë. Vizitoni disa nga vendet tërheqëse në Boka dhe vizitoni tërë gjirin brenda një dite.

Shumë turistë që lundrojnë me anijet e anijes dhe vizitojnë qytetet në Adriatik kur shohin Kotor duan të kthehen përsëri dhe ta eksplorojnë atë dhe ta vizitojnë dhe ta njohin më mirë. Ne kemi përgatitur për ju shumë lloje të ndryshme ekskursionesh. Turneu privat në Kotor 4 orë, Turi në Gjirin e Boka 4 orë, turne i madh në Mal të Zi 8 orë, turne i vogël i Malit të Zi 4 orë, Turi i Liqenit Rijeka Crnojevica, Vizitë në Perast dhe Tivat 4 orë, turne turne i Liqenit të Skadar.

Vizitoni qytetin e vjetër të Kotorrit me një numër të madh vendndodhjesh tërheqëse dhe me shumë aktivitete për të zgjedhur. Njihuni me kulturën malazeze dhe mikpritjen autentike të vendasve. Shëtisni nëpër muret e qytetit të vjetër me ose pa një udhërrëfyes turistik ose bashkohuni me një turne në ndonjë udhëtim në grup.

Rezervoni një turne grupor privat në Kotor me një udhëzues të licencuar dhe njihuni me Kotorrin dhe të gjitha vendet përreth brenda një dite ..... lexoni më shumë

Të gjitha çmimet në faqen tonë të internetit janë përfundimtare, pa kosto shtesë kur porositni transferimin e taksisë.

PSE NA ZGJODHET NE

Zbuloni klasën tonë të parë të shërbimeve të transferimit të taksave në Mal të Zi

MJETET E pastër dhe të sigurt

Automjete të reja dhe moderne AC

Umimi më i mirë i garantuar

Mimi më konkurrues në rajon

transferiMET NGA aeroporti në Qendrën e Qytetit

Shërbimi privat i klasit të parë profesional, ekspertë vendas

Most Popular Destinations

Adjust your preferences