Transferimi i taksisë nga aeroporti Tivat

Low price for Taxi transfer from Tivat Airport to any city

Aeroport-taksi Tivat në çdo destinacion — Rezervoni automjetin me taksi ose minivan nga aeroporti Tivat, me çmimet më të mira, Aeroporti Taxi Tivat në çdo qytet, transferimi në Mal të Zi Budva, Kotor, Perast, Risan, Skoplje, Ohër, Shkoder, Sarajevo, Petrovac , Sv Stefan, Bar, Becici, Bigovo, Ulqin, Durrës, Tirana, Shkoder, Dubrovnik, Cavtat, Split, Zadar, Makarska.
Për të rezervuar një transferim taksi nga aeroporti Tivat, ju lutemi ndiqni udhëzimet—-
Aeroporti-Tivat TIVAT book - prenotoni në internet ose na telefononi në +38269378001
prenotim i hershëm, i lehtë dhe i thjeshtë

Aeroporti Taxi Tivat

Një kompani e specializuar në transportin e pasagjerëve nga aeroporti në destinacionin përfundimtar, si dhe nga të gjitha qytetet në bregdetin malazez në aeroport. ekziston për shumë vite dhe ka pasur një përvojë të gjatë në fushën e transportit të udhëtarëve përmes transportit vendas dhe ndërkombëtar të pasagjerit. Numri i madh i udhëtarëve që vijnë dhe zbarkojnë në aeroportin e Tivat duke kërkuar transferime në qytete në bregdet, në bregdet, por të gjitha janë kërkesa të shpeshta për transferime në qytete në Kroaci, Shqipëri dhe Boshnjak. Aeroporti i Vendndodhjes, i cili është vetëm një orë me makinë nga vendpushimet e famshme si Dubrovnik, Petrovac, Shën Stefan, Bar, Herceg Novi, Igalo, ose me makinë gjysmë ore në Budva, Becici, Rafailovici, Rezevici, Budva, Stoliv, Prcanj, etj. Kotor, Risan, Kotor, Morinj, Lustica, Bigovo, Baosici, Bijela, Zelenika, Kumbor..
Tivat Porto Mali i Zi

Që nga porti i ri për jahte të ndërtuara dhe filluan funksionimet çdo vit Tivat rritje e vazhdueshme e të ftuarve të huaj dhe është bërë një nga qytetet më tërheqëse në bregdetin e Malit të Zi dhe si një destinacion turistik i pashmangshëm. Shërbime të ndryshme turistike në Tivat dhe vizita të mëdha turistike kanë ndikuar që të gjitha kompanitë dhe madje të promovojnë sistemin tonë të biznesit dhe shërbimet cilësore TAXI. Kështu që në ofertën tonë të kemi disa kategori dhe lloje të shërbimeve, klientët gjithashtu mund të caktojnë transferime nga aeroporti Tivat ose Porti i Malit të Zi të zgjedhin automjete të ndryshme të klasës së mesme dhe të lartë. Për informacion dhe rezervime, shërbimi ynë duke punuar pa ndalesë dhe është i disponueshëm çdo ditë gjatë javës, gjatë gjithë vitit..Pasi të paraqisni kërkesën tuaj në internet së shpejti do të merrni një përgjigje dhe konfirmim të transferimit të taksisë.

Transferimi i taksisë nga Tivat

Shumë turistë që vizitojnë Tivatin gjatë sezonit veror turistik dhe kanë dëshirë të vizitojnë disa prej destinacioneve turistike në rajon ose të vazhdojnë pushimet në një nga vendpushimet e famshme në rajon, ne kemi bërë një listë çmimesh për të gjitha transferimet nga Tivat dhe për ata që duan një udhëtim njëditor ose ekskursion gjysmë ditor mund të na japin një kërkesë dhe së shpejti do të marrin një përgjigje me çmimin më të mirë të mundshëm, taksi në Mal të Zi.

Duhet të bëjmë disa nga transferimet më të zakonshme nga Tivat në Dubrovnik, Mostar, Sarajevë, Split, Tiranë, Durrës, Shkup, Shkodër, Ohër, Igoumenitsa, Saranda, Prishtinë, Prizren, Kopaonik, Zlatibor, Kolasin, Zabljak, Plav, Ulqin , Ada Bojana, Bar…

Tivat Airport - Ada Bojana
 • Standard: 120 €
 • Familly: 130 €
 • Business: 135 €
 • VIP: 155 €
 • Minivan: 180 €
 • VIP Minivan: 220 €
 • Minibus: On request
Tivat Airport - Becici
 • Standard: 45 €
 • Familly: 48 €
 • Business: 55 €
 • VIP: 60 €
 • Minivan: 75 €
 • VIP Minivan: 85 €
 • Minibus: 150 €
Tivat Airport - Budva
 • Standard: 38 €
 • Familly: 45 €
 • Business: 48 €
 • VIP: 55 €
 • Minivan: 75 €
 • VIP Minivan: 85 €
 • Minibus: 150 €
Tivat Airport - Bar
 • Standard: 78 €
 • Familly: 88 €
 • Business: 95 €
 • VIP: 100 €
 • Minivan: 115 €
 • VIP Minivan: 120 €
 • Minibus: 220 €
Tivat Airport - Berane
 • Standard: 195 €
 • Familly: 210 €
 • Business: 215 €
 • VIP: 230 €
 • Minivan: 290 €
 • VIP Minivan: 350 €
 • Minibus: 480 €
Tivat Airport - Bijelo Polje
 • Standard: 180 €
 • Familly: 190 €
 • Business: 195 €
 • VIP: 220 €
 • Minivan: 290 €
 • VIP Minivan: 350 €
 • Minibus: 550 €
Tivat Airport - Berat
 • Standard: 295 €
 • Familly: 310 €
 • Business: 320 €
 • VIP: 340 €
 • Minivan: 450 €
 • VIP Minivan: 550 €
 • Minibus: 850 €
Tivat Airport - Bjelasnica
 • Standard: 225 €
 • Familly: 235 €
 • Business: 245 €
 • VIP: 260 €
 • Minivan: 350 €
 • VIP Minivan: 450 €
 • Minibus: 600 €
Tivat Airport - Banja Luka
 • Standard: 350 €
 • Familly: 360 €
 • Business: 370 €
 • VIP: 390 €
 • Minivan: 480 €
 • VIP Minivan: 580 €
 • Minibus: On request
Tivat Airport - Beograd
 • Standard: 450 €
 • Familly: 470 €
 • Business: 490 €
 • VIP: 550 €
 • Minivan: 680 €
 • VIP Minivan: 780 €
 • Minibus: 980 €
Tivat Airport - Bigovo
 • Standard: 35 €
 • Familly: 38 €
 • Business: 45 €
 • VIP: 49 €
 • Minivan: 65 €
 • VIP Minivan: 75 €
 • Minibus: 140 €
Tivat Airport - Cetinje
 • Standard: 65 €
 • Familly: 69 €
 • Business: 75 €
 • VIP: 80 €
 • Minivan: 120 €
 • VIP Minivan: 150 €
 • Minibus: 320 €
Tivat Airport - Cavtat
 • Standard: 140 €
 • Familly: 145 €
 • Business: 155 €
 • VIP: 165 €
 • Minivan: 220 €
 • VIP Minivan: 280 €
 • Minibus: 480 €
Tivat Airport - Gusinje
 • Standard: 230 €
 • Familly: 240 €
 • Business: 250 €
 • VIP: 260 €
 • Minivan: 350 €
 • VIP Minivan: 420 €
 • Minibus: 580 €
Tivat Airport - Durres
 • Standard: 210 €
 • Familly: 220 €
 • Business: 225 €
 • VIP: 250 €
 • Minivan: 320 €
 • VIP Minivan: On request
 • Minibus: On request
Tivat Airport - Dubrovnik Town
 • Standard: 165 €
 • Familly: 170 €
 • Business: 180 €
 • VIP: 190 €
 • Minivan: 230 €
 • VIP Minivan: 260 €
 • Minibus: 450 €
Tivat Airport - Dubrovnik Airport
 • Standard: 135 €
 • Familly: 145 €
 • Business: 150 €
 • VIP: 170 €
 • Minivan: 190 €
 • VIP Minivan: 220 €
 • Minibus: On request
Tivat Airport - Danilovgrad
 • Standard: 88 €
 • Familly: 95 €
 • Business: 100 €
 • VIP: 120 €
 • Minivan: 180 €
 • VIP Minivan: 210 €
 • Minibus: 320 €

Most popular destinations: