Aeroporti i Taxi Podgorica për në Budva

#1 of 46 Transportation in Podgorica


Message/Call Us Now +382-69-110-101

Message/Call Us Now +382-69-110-101

Aeroporti i Taxi Podgorica për në Budva 38€, Book Automjet taksi ose minivan nga Podgorica Aeroporti, me çmimet më të mira, Podgorica Aeroporti në çdo qytet të Malit të Zi. Për të rezervuar një transferim Taxi nga Podgorica Aeroporti në Budva 38€, ju lutemi ndiqni udhëzimet: libër në internet të lehtë dhe të thjeshtë. ose na telefononi viber ose whatsApp, prenotoni transferimin tuaj të Taksit me telefon +38269378001. Podgorica Aeroporti për në Budva.

taxi Podgorica Airport to Budva Standard
Standard

1 - 3 | 3

Škoda Octavia - Golf 7 or similar

Price: 38€

taxi Podgorica Airport to Budva Familly
Familly

1 - 4 | 4

Škoda Superb or similar

Price: 43€

taxi Podgorica Airport to Budva Business
Business

1 - 3 | 3

Passat VIII or similar

Price: 45€

taxi Podgorica Airport to Budva VIP
VIP

1 - 3 | 3

E-class or Audi A6 or similar

Price: 50€

taxi Podgorica Airport to Budva Minivan
Minivan

1 - 8 | 8

Renault or Viano

Price: 75€

Details
taxi Podgorica Airport to Budva Standard

From: Podgorica Airport

To: Budva

Date:

Price: 38 €

Standard

1 - 3 | 3


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Podgorica Airport to Budva Familly

From: Podgorica Airport

To: Budva

Date:

Price: 43 €

Familly

1 - 4 | 4


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Podgorica Airport to Budva Business

From: Podgorica Airport

To: Budva

Date:

Price: 45 €

Business

1 - 3 | 3


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Podgorica Airport to Budva VIP

From: Podgorica Airport

To: Budva

Date:

Price: 50 €

VIP

1 - 3 | 3


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Podgorica Airport to Budva Minivan

From: Podgorica Airport

To: Budva

Date:

Price: 75 €

Minivan

1 - 8 | 8


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!

Adriatic coast through the Tunnel

Across the lake, from the airport Podgorica to Budva, transfer from the airport Podgorica to Budva takes one hour and there are several options that we can get to Budva as a final destination, whether you choose a way which is often over Skadar Lake then go through the tunnel Sozina, Adriatic coast and through over Buljarica and then Petrovac and Rezevici, St. Stephen, where the custom of our drivers to make a five-minute break at the spot from which the excellent view and that clients better inspect and observe part of the Budva Riviera and to make their first photos from a vacation on the Montenegrin coast, or your first selfie with the island in the background which is also proclaimed the most beautiful and the most famous picture of our coast.

Taxi Podgorica Airport to Budva-The Road Less Travelled

Taxi Podgorica Airport to Budva 40e fixed price. This is certainly the way across the lake in the part which is then after Virpazar small town in separating and going over the mountain Pastrovac, known as Paštrovačka mountain, while climbing through with our left-hand remains a remarkable view on Skadar Lake, after you cross the mountain height of about a thousand meters, scroll down to Petrovac and continue the Adriatic Highway next to the famous tourist resorts on the Montenegrin coast all the way to Budva.

Podgorica to Budva Transfer

Taxi Podgorica Airport to Budva 40e In addition to the first two variants and options times there is a third version and it’s roadway Podgorica-Cetinje-Budva, which is slightly longer than the first two options as to the Podgorica airport returning to the city, and we continue to Cetinje highway. While the climb to Cetinje is about 700m above sea level, located in the southern part of the mountain below Lovcen. Cetinje is the historical and current capital of Montenegro and the main City Podgorica. Traveling to Cetinje on the halfway there is a place lookout which offers a view of Lake Skadar where we definitely need to stop and look back at the most beautiful sight of the place where the River Crnojevic lake prosthesis to Albania Zeta plain. After a short break, we continue towards Budva, after fifteen minutes drive from Cetinje to Budva we start to descend towards Budva, and again we have to take a short break after the place where Brajici collide warm Mediterranean air with the mountain. With a view of the whole Budva Riviera and in several cities and smaller tourist resorts. This third option times from the airport transfer to Budva although perhaps the most interesting and also the busiest road from Podgorica to Budva. so the price for this transfer is slightly more expensive compared to the first two options for the length of time.

 

Shërbimi ynë është para-paguar ose i paguar direkt drejtuesit të mjeteve në para, që do të thotë që të rezervoni dhe të paguani taksinë tuaj në internet para dhe pas udhëtimit tuaj. Pagesa është e sigurt, dhe ne pranojmë shumicën e kartave të kreditit dhe kartave të debitit, si dhe PayPal.

Mos u shqetësoni, kompania jonë e taksisë përdor sistemin e ndjekjes online të radarit për të planifikuar vonesat ose anulimet. Nëse kjo ndodh, pa shqetësime, shoferi juaj do të ndryshojë kohën e marrjes dhe do të presë 45 minuta pas uljes së avionit tuaj.

Ne do t'ju dërgojmë me email për të shkarkuar udhëzimet dhe informacionin e kontaktit për shoferin tuaj përpara udhëtimit. Mbajeni telefonin tuaj afër, pasi shoferi gjithashtu do të jetë në gjendje t'ju kontaktojë. Shumica e udhëtimeve shkojnë pa probleme, por ekipi ynë i qendrës së ndihmës është në dispozicion 24 orë në ditë nëse keni nevojë për to.

Jo, ne ofrojmë vetëm shërbime të transportit privat në aeroport, çmimi që ju paguani është të rezervoni një automjet vetëm për ju.