taxi Tivat Airport to Dubrovnik Town

#1 of 46 Transportation

tripadvisor

whatsapp Message/Call Us Now +382-69-110-101

viber Message/Call Us Now +382-69-110-101

Taksi Tivat Airport në Dubrovnik Town nga 185 € -Book Automjet taksi ose minivan nga Tivat Airport, me çmimet më të mira, Tivat Airport në çdo qytet të Malit të Zi. Për të rezervuar një transferim Taxi nga Tivat Airport në Dubrovnik Town 185 €, ju lutemi ndiqni udhëzimet: libër në internet të lehtë dhe të thjeshtë. ose na telefononi viber ose whatsApp, prenotoni transferimin tuaj të Taksit me telefon +38269378001. Tivat Airport për në Dubrovnik Town.

taxi Tivat Airport to Dubrovnik Town Standard
Standard

1 - 3 | 3

Škoda Octavia - Golf 7 or similar

Price: 185€

taxi Tivat Airport to Dubrovnik Town Familly
Familly

1 - 4 | 4

Škoda Superb or similar

Price: 210€

taxi Tivat Airport to Dubrovnik Town Business
Business

1 - 3 | 3

Passat VIII or similar

Price: 220€

taxi Tivat Airport to Dubrovnik Town VIP
VIP

1 - 3 | 3

E-class or Audi A6 or similar

Price: 240€

taxi Tivat Airport to Dubrovnik Town Minivan
Minivan

7 | 7

Renault or Viano

Price: 260€

taxi Tivat Airport to Dubrovnik Town Minivan
VIP Minivan

1 - 7 | 7

V-class or similar

Price: 290€

taxi Tivat Airport to Dubrovnik Town Minivan
Minibus

1 - 19 | 19

Mercedes Sprinter

Price: 490€

taxi Tivat Airport to Dubrovnik Town bus
Bus 30 seats

1 - 30 | 30

Mercedes or similar

Price: On request

taxi Tivat Airport to Dubrovnik Town bus
Bus 50 seats

1 - 50 | 50

Mercedes or similar

Price: On request

Details
taxi Tivat Airport to Dubrovnik Town Standard

From: Tivat Airport

To: Dubrovnik Town

Date:

Price: 185 €

Standard

1 - 3 | 3


#1 of 46 Transportation

tripadvisor
Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!


Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
OR
visa master allsecure hb bank
Details
taxi Tivat Airport to Dubrovnik Town Familly

From: Tivat Airport

To: Dubrovnik Town

Date:

Price: 210 €

Familly

1 - 4 | 4


#1 of 46 Transportation

tripadvisor
Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!

Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
OR
visa master allsecure hb bank
Details
taxi Tivat Airport to Dubrovnik Town Business

From: Tivat Airport

To: Dubrovnik Town

Date:

Price: 220 €

Business

1 - 3 | 3


#1 of 46 Transportation

tripadvisor
Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!

Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
OR
visa master allsecure hb bank
Details
taxi Tivat Airport to Dubrovnik Town VIP

From: Tivat Airport

To: Dubrovnik Town

Date:

Price: 240 €

VIP

1 - 3 | 3


#1 of 46 Transportation

tripadvisor
Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!

Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
OR
visa master allsecure hb bank
Details
taxi Tivat Airport to Dubrovnik Town Minivan

From: Tivat Airport

To: Dubrovnik Town

Date:

Price: 260 €

Minivan

1 - 7 | 7


#1 of 46 Transportation

tripadvisor
Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!

Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
OR
visa master allsecure hb bank
Details
taxi Tivat Airport to Dubrovnik Town Minivan

From: Tivat Airport

To: Dubrovnik Town

Date:

Price: 290 €

VIP MVP

1 - 7 | 7


#1 of 46 Transportation

tripadvisor
Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!

Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
OR
visa master allsecure hb bank
Details
taxi Tivat Airport to Dubrovnik Town Minivan

From: Tivat Airport

To: Dubrovnik Town

Date:

Price: 490 €

Minibus

1 - 19 | 19


#1 of 46 Transportation

tripadvisor
Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!

Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
OR
visa master allsecure hb logo
Details
taxi Tivat Airport to Dubrovnik Town bus

From: Tivat Airport

To: Dubrovnik Town

Date:

Price: On request

Bus 30 seats

1 - 30 | 30


#1 of 46 Transportation

tripadvisor
Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!

Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Tivat Airport to Dubrovnik Town bus

From: Tivat Airport

To: Dubrovnik Town

Date:

Price: On request

Bus 50 seats

1 - 50 | 50


#1 of 46 Transportation

tripadvisor
Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!

Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!

Shërbimi ynë është para-paguar ose i paguar direkt drejtuesit të mjeteve në para, që do të thotë që të rezervoni dhe të paguani taksinë tuaj në internet para dhe pas udhëtimit tuaj. Pagesa është e sigurt, dhe ne pranojmë shumicën e kartave të kreditit dhe kartave të debitit, si dhe PayPal.

Mos u shqetësoni, kompania jonë e taksisë përdor sistemin e ndjekjes online të radarit për të planifikuar vonesat ose anulimet. Nëse kjo ndodh, pa shqetësime, shoferi juaj do të ndryshojë kohën e marrjes dhe do të presë 45 minuta pas uljes së avionit tuaj.

Ne do t'ju dërgojmë me email për të shkarkuar udhëzimet dhe informacionin e kontaktit për shoferin tuaj përpara udhëtimit. Mbajeni telefonin tuaj afër, pasi shoferi gjithashtu do të jetë në gjendje t'ju kontaktojë. Shumica e udhëtimeve shkojnë pa probleme, por ekipi ynë i qendrës së ndihmës është në dispozicion 24 orë në ditë nëse keni nevojë për to.

Jo, ne ofrojmë vetëm shërbime të transportit privat në aeroport, çmimi që ju paguani është të rezervoni një automjet vetëm për ju.

Adjust your preferences