Da li mogu da zakazem i povratni transfer do Aerodroma Podgorica?
Da naravno, koristite opciju za narucivanje sa opcijom povratni transfer i popunite formu tako da sadrzi vase podatke za povratak do aerodroma Podgorica ili neke druge destinacije..

Kako da zakazem transfer do aerodroma ako adresa na kojoj se nalazim nema ulicu i broj?
Ukoliko se nalazite van grada ili na nepoznatoj lokaciji u tom slucaju posaljite nam sa vaseg telefona screen shot lokaciju tako da je mozemo proslediti vozacu i kako bi on stigao na tacno odrediste ,a prepoznacete ga jer mi Vam unapred saljemo podatke za vozilo i vozaca kao i broj telefona vozaca...

Kako da rezervisem vozilo na sajtu?
Zavrsite vasu rezervaciju tako sto cete popuniti boking formu na nasem sajtu, izaberite vozilo i destinaciju i ostale trazene podatke i izaberite opciju za jedan pravac ili povratni transfer. Ako u nasoj ponudi i bazi podataka nemamo vasu destinaciju, u kratkom roku poslat cemo vam cijenu za taj transfer..

Moram li da zakazem Aerodromski taxi transfer unapred?
Preporucujemo Vam da Vasu rezervaciju izvrsite unapred, u tom slucaju kada je rezervacija izvrsena vozilo je rezervisano uz nase garancije. Rezervacije koje se prave u zadnji minut mogu da budu nesigurne jer nemozemo garantovati dostupnost vozila u kratkom vremenskom roku..

Koju vrstu vozila mogu da rezervisem?
Mozete da izaberete vise vrsta vozila i razne kategorije vozila iz nase ponude standard (2-3 putnika, povoljna ponuda i cena) family (3-4 putnika ili porodice sa vise prtljaga)?
biznis (max 3 putnika, za poslovne ljude) vip (kategorija vise klase) minivan (max 8 putnika )..

Kako i gde da nadjem mog vozaca ?
Vas vozac ce Vas cekati na vasoj adresi ili ako vas transfer krece sa aerodroma on ce vas cekati u zgradi aerodroma sa natpisom na kojem je napisano vase ime i prezime..

Da li je bolje rezervisati privatni transfer ili regularni taxi ?
MontenegroTourOperator taxi prevoz servis nudi Vam privatne taxi Aerodromske transfere sa fiksnim cijenama tako da unapred znate koliko vas transfer kosta i cijena ostaje nepromijenjena bez obzira na uslove na putu i saobracajne guzve. To je veoma pouzdan siguran i poslovan nacin poslovanja tako vase putovanje mozete zapoceti sa jasnim i unapred dogovorenim fiksnim cijenama..

Sta ce se dogoditi ako moj let kasni?
Vas vozac ce vas cekati na Aerodromu bez obzira na bilo koje vremensko kasnjenje ili odlaganje slijetanja za par sati. Nasa firma koristi pouzdan sistem pracenja letova putem flight radar aplikacije tako da vas vozac zna tacno vrijeme dolaska vaseg aviona..

Ako let kasni da li se dodatno naplacuje cekanje?
NE, kao sto smo pomenuli nema dodatnog naplacivanja i bez brige budite vas vozac ce vas cekati po novom rasporedu slijetanja aviona..

Kako da budem siguran da je moja rezervacija potvrdjena?
Nakon poslate i izvrsene rezervacije primicete poruku o uspjesno izvrsenoj rezervaciji i nakon toga u veoma kratkom vremenskom roku koje nije duze od jednog ili dva sata..?
Rezervacija se smatra potvrdjenom samo nakon poslate potvrde putem e-maila..

Nisam primio potvrdu rezervacije sta treba da radim sledece ?
Nakon sto ste uredno popunili i pregledali formu za narucivanje sa tacnom e-mail adresom provjerite jos jednom da li ste ispravno napisali i naznacili vasu e-mail adresu na koju treba da dobijete potvrdu vase rezervacije ili pak provjerite da nije slucajno premjestena u spam folder. Ako nakon te provjere i dalje nema vase potvrde kontaktirajte nas putem telefona..

Da li smo osigurani za vrijeme trajanja transfera?
Sva vozila posjeduju putno zdravstveno osiguranje koje je predvidjeno zakonom za obavljanje taxi prevoza putnika u drumskom saobracaju..

Da li se prtljag dodatno naplacuje?
Prtljag se ne naplacuje, vas taksi vozac ce vam pomoci da smjestite prtljag u vozilo..

Potrebno mi je djecije sediste?
Kada popunjavate formu za taksi transfer veoma je vazno da nam navedete koliko dijete ima godina i pozeljno je da navedete koliko ima kilograma kako bi vam na raspolaganju stavili adekvatno djecije sediste. Za djecu koja imaju vise od 10 godina sjedista nisu neophodna..

Mogu li da rezervisem pored transfera i jednodnevni izlet?
Da naravno, nasa kompanija moze da vam ponudi ne samo taxi transfere sa Aerodroma nego i jednodnevne izlete i ekskurzije za vece i manje grupe turista u cijelom regionu. Izleti mogu biti organizovani samo sa vozacem ili sa profesionalnim turistickim licenciranim vodicem..

Da li je pusenje dozvoljeno tokom izleta ili transfera?
Ne, pusenje je strogo zabranjeno u svim vozilima za vrijeme trajanja ekskurzija ili taxi transfera..

Da li je dozvoljeno putovati sa kucnim ljubimcem u vozilu?
Da moguce je putovati sa kucnim ljubimcem ako ima odgovarajucu kutiju koja je predvidjena za transport ili prevoz vaseg ljubimca..

Kako cemo platiti taxi transfer?
Klijenti mogu da izaberu nekoliko opcija post or pre paid, unapred kreditnom karticom dio ugovorenog iznosa ili kompletan iznos, ili mogu da plate vozacu nakon izvrsene usluge..

Da li je sigurno placati kreditnom karticom online?
Podaci vase kreditne kartice pruzaju garanciju za rezervaciju ili su neophodni za placanje unapred , u zavisnosti od uslova izabranog transfera, izrazenih u ponudi za prevoz pored cena prevoza i na sertifikatu koji cete dobiti nakon rezervacije.Da bismo zastitili podatke o kreditnoj kartici koristimo provjerenu tehnologiju SSL ( secure socket laier) i vasi podaci su potpuno sigurni i zasticeni. U slucaju prevare i zloupotrebe vase kreditne kartice od trece strane ili lica, vecina banaka ili kompanija sa kreditnim karticama snosi rizik i pokriva sve troskove koje su nastale iz zloupotrebe. U skladu sa nasim poslovnim i etickim standardima strogo postujemo vasu privatnost. U obavezi smo da sve vase podatke ime i prezime e-mail adresu podatke o kreditnoj kartici potrebnoj za rezervaciju nece biti otkriveni trecem licu bez vase saglasnosti i pristanka..

Da li je cijena po osobi ili za vozilo?
Cijena transfera je uvijek za vozilo,a ne po osobi, u zavisnosti od toga koju vrstu vozila ste izabrali za vas transfer...

Da li mogu da dobijem racun za taxi transfer?
Naravno, ako ste platitli vas transfer kreditnom karticom mozemo vas racun da posaljemo na vasu e-mail adresu, a svaki nas vozac moze da vam izda blok racun nakon izvrsenog transfera koji je pecatiran i potpisan...