PARTNER PROGRAM

Zadnjih 10 godina Montenegrotouroperator.com tim vizionara je naporno radio kako bi unapredio sistem poslovanja u turizmu i podigao kvalitet usluge na još veći nivo. Tako smo svim turističkim agencijama, taxi kompanijama i svim našim poslovnim saradnicima obezbjedili mjesto gdje mogu lako i sigurno da posluju i da šire svoje poslovanje i da napreduju i rastu zajedno sa nama.
Napravili smo našu bazu podataka i višejezični websajt koji trenutno ima u ponudi preko 12.000 destinacija i obavlja taxi transfere sa preko 40 aerodroma. Naši saradnici su firme koje imaju višegodišnje iskustvo u oblasti taxi prevoza putnika i oblasti limo-shutlle servisa. Podigli smo kvalitet usluga na još veći nivo i trudićemo se da održimo i unapredjujemo sve usluge.
Tako smo napravili i Partner Program gde sve Licencirane agencije i taxi kompanije mogu da ostvare saradnju sa našom firmom ako ispunjavaju odredjene uslove o standardizaciji poslovanja kao i opšte uslove.
Sve kompanije koje su sa ex JU prostora a bave se prevozom putnika sa aerodroma iz naše ponude mogu da apliciraju i da ostvare poslovno tehničku saradnju. Potrebno je da dostave traženu dokumentaciju o registraciji preduzeća kao i ostalu dokumentaciju. Kao prilog potrebno je dostaviti i ovjeren cijenovnik usluga za sve kategorije vozila iz ponude kao i slike vozila. Potrebno je dostaviti i polise o osiguranju putnika u drumskom saobraćaju.

Standardi Partner programa

Naš program predvidja saradnju samo sa onim kompanijama koje imaju višegodišnje iskustvo kao i noviji vozni park gde je predvidjeno da vozila koja su starija od 7 godina ne ispunjavaju uslove za obavljanje ove djelatnosti. Svi ovi propisani uslovi su i doprinijeli povećanom obimu poslovanja tako da nam je cilj da zadržimo kvalitet usluge kao i proširenje na ostale destinacije i na EU zonu. To nam je ujedno i plan razvoja ovog projekta gde ćemo u naredne dvije do tri godine da uvedemo i značajan broj aerodroma i destinacija na prostoru evropske unije.

Naša vizija

Želimo našim putnicima omogućiti pristupačan, brz i pouzdan taxi prevoz i stvoriti napredan sistem poznat po kvalitetu usluge, širokom izboru i vrhunskom doživljaju. Trudimo se dati sve od sebe, a da bismo to učinili, postavili smo neke dugoročne ciljeve:
proširenje ponude, povećanje broja destinacija, poboljšanje kvaliteta usluga, unapređenje IT solucija i rešenja, povećanje broja inovacija, a po zaposlenom rast dnevnog prometa, minimalni broj reklamacija, a maksimalan broj pozitivnih komentara, kao i društveno korisno i odgovorno poslovanje.

Prednosti za partnere

Montenegrotouroperator Vam nudi potpuno besplatan pristup našem sistemu rezervacija , sa kompletnim pregledom Vaših rezervacija a omogućava vam ujedno i pristup velikom tržištu od preko 30 miliona stanovnika i potencijalnih klijenata, i pruža podršku svim našim partnerima .