taxi Ulcinj to Kotor

#1 of 38 Transportation in Podgorica


Message/Call Us Now +382-69-110-101

Message/Call Us Now +382-69-110-101

Taksi Ulcinj në Kotor nga 65 € -Book Automjet taksi ose minivan nga Ulcinj, me çmimet më të mira, Ulcinj në çdo qytet të Malit të Zi. Për të rezervuar një transferim Taxi nga Ulcinj në Kotor 65 €, ju lutemi ndiqni udhëzimet: libër në internet të lehtë dhe të thjeshtë. ose na telefononi viber ose whatsApp, prenotoni transferimin tuaj të Taksit me telefon +38269378001. Ulcinj për në Kotor.

taxi Ulcinj to Kotor Standard
Standard

1 - 3 | 3

Škoda Octavia - Golf 7 or similar

Price: 65€

taxi Ulcinj to Kotor Familly
Familly

1 - 4 | 4

Škoda Superb or similar

Price: 70€

taxi Ulcinj to Kotor Business
Business

1 - 3 | 3

Passat VIII or similar

Price: 75€

taxi Ulcinj to Kotor VIP
VIP

1 - 3 | 3

E-class or Audi A6 or similar

Price: 80€

taxi Ulcinj to Kotor Minivan
Minivan

1 - 8 | 8

Renault or Viano

Price: 130€

Details
taxi Ulcinj to Kotor Standard

From: Ulcinj

To: Kotor

Date:

Price: 65 €

Standard

1 - 3 | 3


#1 of 38 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Ulcinj to Kotor Familly

From: Ulcinj

To: Kotor

Date:

Price: 70 €

Familly

1 - 4 | 4


#1 of 38 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Ulcinj to Kotor Business

From: Ulcinj

To: Kotor

Date:

Price: 75 €

Business

1 - 3 | 3


#1 of 38 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Ulcinj to Kotor VIP

From: Ulcinj

To: Kotor

Date:

Price: 80 €

VIP

1 - 3 | 3


#1 of 38 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Ulcinj to Kotor Minivan

From: Ulcinj

To: Kotor

Date:

Price: 130 €

Minivan

1 - 8 | 8


#1 of 38 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!

Shërbimi ynë është para-paguar ose i paguar direkt drejtuesit të mjeteve në para, që do të thotë që të rezervoni dhe të paguani taksinë tuaj në internet para dhe pas udhëtimit tuaj. Pagesa është e sigurt, dhe ne pranojmë shumicën e kartave të kreditit dhe kartave të debitit, si dhe PayPal.

Mos u shqetësoni, kompania jonë e taksisë përdor sistemin e ndjekjes online të radarit për të planifikuar vonesat ose anulimet. Nëse kjo ndodh, pa shqetësime, shoferi juaj do të ndryshojë kohën e marrjes dhe do të presë 45 minuta pas uljes së avionit tuaj.

Ne do t'ju dërgojmë me email për të shkarkuar udhëzimet dhe informacionin e kontaktit për shoferin tuaj përpara udhëtimit. Mbajeni telefonin tuaj afër, pasi shoferi gjithashtu do të jetë në gjendje t'ju kontaktojë. Shumica e udhëtimeve shkojnë pa probleme, por ekipi ynë i qendrës së ndihmës është në dispozicion 24 orë në ditë nëse keni nevojë për to.

Jo, ne ofrojmë vetëm shërbime të transportit privat në aeroport, çmimi që ju paguani është të rezervoni një automjet vetëm për ju.