taxi Podgorica Airport to Shengjin

#1 of 46 Transportation in Podgorica


Message/Call Us Now +382-69-110-101

Message/Call Us Now +382-69-110-101

Taksi Podgorica Airport në Shengjin nga 75 € -Book Automjet taksi ose minivan nga Podgorica Airport, me çmimet më të mira, Podgorica Airport në çdo qytet të Malit të Zi. Për të rezervuar një transferim Taxi nga Podgorica Airport në Shengjin 75 €, ju lutemi ndiqni udhëzimet: libër në internet të lehtë dhe të thjeshtë. ose na telefononi viber ose whatsApp, prenotoni transferimin tuaj të Taksit me telefon +38269378001. Podgorica Airport për në Shengjin.

taxi Podgorica Airport to Shengjin Standard
Standard

1 - 3 | 3

Škoda Octavia - Golf 7 or similar

Price: 75€

taxi Podgorica Airport to Shengjin Familly
Familly

1 - 4 | 4

Škoda Superb or similar

Price: 85€

taxi Podgorica Airport to Shengjin Business
Business

1 - 3 | 3

Passat VIII or similar

Price: 90€

taxi Podgorica Airport to Shengjin VIP
VIP

1 - 3 | 3

E-class or Audi A6 or similar

Price: 100€

taxi Podgorica Airport to Shengjin Minivan
Minivan

1 - 8 | 8

Renault or Viano

Price: 140€

Details
taxi Podgorica Airport to Shengjin Standard

From: Podgorica Airport

To: Shengjin

Date:

Price: 75 €

Standard

1 - 3 | 3


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Podgorica Airport to Shengjin Familly

From: Podgorica Airport

To: Shengjin

Date:

Price: 85 €

Familly

1 - 4 | 4


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Podgorica Airport to Shengjin Business

From: Podgorica Airport

To: Shengjin

Date:

Price: 90 €

Business

1 - 3 | 3


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Podgorica Airport to Shengjin VIP

From: Podgorica Airport

To: Shengjin

Date:

Price: 100 €

VIP

1 - 3 | 3


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Podgorica Airport to Shengjin Minivan

From: Podgorica Airport

To: Shengjin

Date:

Price: 140 €

Minivan

1 - 8 | 8


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!

Shërbimi ynë është para-paguar ose i paguar direkt drejtuesit të mjeteve në para, që do të thotë që të rezervoni dhe të paguani taksinë tuaj në internet para dhe pas udhëtimit tuaj. Pagesa është e sigurt, dhe ne pranojmë shumicën e kartave të kreditit dhe kartave të debitit, si dhe PayPal.

Mos u shqetësoni, kompania jonë e taksisë përdor sistemin e ndjekjes online të radarit për të planifikuar vonesat ose anulimet. Nëse kjo ndodh, pa shqetësime, shoferi juaj do të ndryshojë kohën e marrjes dhe do të presë 45 minuta pas uljes së avionit tuaj.

Ne do t'ju dërgojmë me email për të shkarkuar udhëzimet dhe informacionin e kontaktit për shoferin tuaj përpara udhëtimit. Mbajeni telefonin tuaj afër, pasi shoferi gjithashtu do të jetë në gjendje t'ju kontaktojë. Shumica e udhëtimeve shkojnë pa probleme, por ekipi ynë i qendrës së ndihmës është në dispozicion 24 orë në ditë nëse keni nevojë për to.

Jo, ne ofrojmë vetëm shërbime të transportit privat në aeroport, çmimi që ju paguani është të rezervoni një automjet vetëm për ju.