taxi Bar to Tivat Airpo

#1 of 46 Transportation in Podgorica


Message/Call Us Now +382-69-110-101

Message/Call Us Now +382-69-110-101

Taksi Bar në Tivat Airpo nga 50 € -Book Automjet taksi ose minivan nga Bar, me çmimet më të mira, Bar në çdo qytet të Malit të Zi. Për të rezervuar një transferim Taxi nga Bar në Tivat Airpo 50 €, ju lutemi ndiqni udhëzimet: libër në internet të lehtë dhe të thjeshtë. ose na telefononi viber ose whatsApp, prenotoni transferimin tuaj të Taksit me telefon +38269378001. Bar për në Tivat Airpo.

taxi Bar to Tivat Airpo Standard
Standard

1 - 3 | 3

Škoda Octavia - Golf 7 or similar

Price: 50€

taxi Bar to Tivat Airpo Familly
Familly

1 - 4 | 4

Škoda Superb or similar

Price: 55€

taxi Bar to Tivat Airpo Business
Business

1 - 3 | 3

Passat VIII or similar

Price: 65€

taxi Bar to Tivat Airpo VIP
VIP

1 - 3 | 3

E-class or Audi A6 or similar

Price: 70€

taxi Bar to Tivat Airpo Minivan
Minivan

1 - 8 | 8

Renault or Viano

Price: 85€

Details
taxi Bar to Tivat Airpo Standard

From: Bar

To: Tivat Airpo

Date:

Price: 50 €

Standard

1 - 3 | 3


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Bar to Tivat Airpo Familly

From: Bar

To: Tivat Airpo

Date:

Price: 55 €

Familly

1 - 4 | 4


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Bar to Tivat Airpo Business

From: Bar

To: Tivat Airpo

Date:

Price: 65 €

Business

1 - 3 | 3


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Bar to Tivat Airpo VIP

From: Bar

To: Tivat Airpo

Date:

Price: 70 €

VIP

1 - 3 | 3


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Bar to Tivat Airpo Minivan

From: Bar

To: Tivat Airpo

Date:

Price: 85 €

Minivan

1 - 8 | 8


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!

Shërbimi ynë është para-paguar ose i paguar direkt drejtuesit të mjeteve në para, që do të thotë që të rezervoni dhe të paguani taksinë tuaj në internet para dhe pas udhëtimit tuaj. Pagesa është e sigurt, dhe ne pranojmë shumicën e kartave të kreditit dhe kartave të debitit, si dhe PayPal.

Mos u shqetësoni, kompania jonë e taksisë përdor sistemin e ndjekjes online të radarit për të planifikuar vonesat ose anulimet. Nëse kjo ndodh, pa shqetësime, shoferi juaj do të ndryshojë kohën e marrjes dhe do të presë 45 minuta pas uljes së avionit tuaj.

Ne do t'ju dërgojmë me email për të shkarkuar udhëzimet dhe informacionin e kontaktit për shoferin tuaj përpara udhëtimit. Mbajeni telefonin tuaj afër, pasi shoferi gjithashtu do të jetë në gjendje t'ju kontaktojë. Shumica e udhëtimeve shkojnë pa probleme, por ekipi ynë i qendrës së ndihmës është në dispozicion 24 orë në ditë nëse keni nevojë për to.

Jo, ne ofrojmë vetëm shërbime të transportit privat në aeroport, çmimi që ju paguani është të rezervoni një automjet vetëm për ju.