taxi Perast to Podgo City

#1 of 38 Transportation in Podgorica


Message/Call Us Now +382-69-110-101

Message/Call Us Now +382-69-110-101

Taksi Perast në Podgo City nga 75 € -Book Automjet taksi ose minivan nga Perast, me çmimet më të mira, Perast në çdo qytet të Malit të Zi. Për të rezervuar një transferim Taxi nga Perast në Podgo City 75 €, ju lutemi ndiqni udhëzimet: libër në internet të lehtë dhe të thjeshtë. ose na telefononi viber ose whatsApp, prenotoni transferimin tuaj të Taksit me telefon +38269378001. Perast për në Podgo City.

taxi Perast to Podgo City Standard
Standard

1 - 3 | 3

Škoda Octavia - Golf 7 or similar

Price: 75€

taxi Perast to Podgo City Familly
Familly

1 - 4 | 4

Škoda Superb or similar

Price: 85€

taxi Perast to Podgo City Business
Business

1 - 3 | 3

Passat VIII or similar

Price: 90€

taxi Perast to Podgo City VIP
VIP

1 - 3 | 3

E-class or Audi A6 or similar

Price: 95€

taxi Perast to Podgo City Minivan
Minivan

1 - 8 | 8

Renault or Viano

Price: 150€

Details
taxi Perast to Podgo City Standard

From: Perast

To: Podgo City

Date:

Price: 75 €

Standard

1 - 3 | 3


#1 of 38 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Perast to Podgo City Familly

From: Perast

To: Podgo City

Date:

Price: 85 €

Familly

1 - 4 | 4


#1 of 38 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Perast to Podgo City Business

From: Perast

To: Podgo City

Date:

Price: 90 €

Business

1 - 3 | 3


#1 of 38 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Perast to Podgo City VIP

From: Perast

To: Podgo City

Date:

Price: 95 €

VIP

1 - 3 | 3


#1 of 38 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Perast to Podgo City Minivan

From: Perast

To: Podgo City

Date:

Price: 150 €

Minivan

1 - 8 | 8


#1 of 38 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!

Shërbimi ynë është para-paguar ose i paguar direkt drejtuesit të mjeteve në para, që do të thotë që të rezervoni dhe të paguani taksinë tuaj në internet para dhe pas udhëtimit tuaj. Pagesa është e sigurt, dhe ne pranojmë shumicën e kartave të kreditit dhe kartave të debitit, si dhe PayPal.

Mos u shqetësoni, kompania jonë e taksisë përdor sistemin e ndjekjes online të radarit për të planifikuar vonesat ose anulimet. Nëse kjo ndodh, pa shqetësime, shoferi juaj do të ndryshojë kohën e marrjes dhe do të presë 45 minuta pas uljes së avionit tuaj.

Ne do t'ju dërgojmë me email për të shkarkuar udhëzimet dhe informacionin e kontaktit për shoferin tuaj përpara udhëtimit. Mbajeni telefonin tuaj afër, pasi shoferi gjithashtu do të jetë në gjendje t'ju kontaktojë. Shumica e udhëtimeve shkojnë pa probleme, por ekipi ynë i qendrës së ndihmës është në dispozicion 24 orë në ditë nëse keni nevojë për to.

Jo, ne ofrojmë vetëm shërbime të transportit privat në aeroport, çmimi që ju paguani është të rezervoni një automjet vetëm për ju.