taxi Budva to Podgorica City Centar

#1 of 46 Transportation in Podgorica


Message/Call Us Now +382-69-110-101

Message/Call Us Now +382-69-110-101

Taksi Budva në Podgorica City Centar nga 38 € -Book Automjet taksi ose minivan nga Budva, me çmimet më të mira, Budva në çdo qytet të Malit të Zi. Për të rezervuar një transferim Taxi nga Budva në Podgorica City Centar 38 €, ju lutemi ndiqni udhëzimet: libër në internet të lehtë dhe të thjeshtë. ose na telefononi viber ose whatsApp, prenotoni transferimin tuaj të Taksit me telefon +38269378001. Budva për në Podgorica City Centar.

taxi Budva to Podgorica City Centar Standard
Standard

1 - 3 | 3

Škoda Octavia - Golf 7 or similar

Price: 38€

taxi Budva to Podgorica City Centar Familly
Familly

1 - 4 | 4

Škoda Superb or similar

Price: 43€

taxi Budva to Podgorica City Centar Business
Business

1 - 3 | 3

Passat VIII or similar

Price: 45€

taxi Budva to Podgorica City Centar VIP
VIP

1 - 3 | 3

E-class or Audi A6 or similar

Price: 55€

taxi Budva to Podgorica City Centar Minivan
Minivan

1 - 8 | 8

Renault or Viano

Price: 75€

Details
taxi Budva to Podgorica City Centar Standard

From: Budva

To: Podgorica City Centar

Date:

Price: 38 €

Standard

1 - 3 | 3


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Budva to Podgorica City Centar Familly

From: Budva

To: Podgorica City Centar

Date:

Price: 43 €

Familly

1 - 4 | 4


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Budva to Podgorica City Centar Business

From: Budva

To: Podgorica City Centar

Date:

Price: 45 €

Business

1 - 3 | 3


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Budva to Podgorica City Centar VIP

From: Budva

To: Podgorica City Centar

Date:

Price: 55 €

VIP

1 - 3 | 3


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Budva to Podgorica City Centar Minivan

From: Budva

To: Podgorica City Centar

Date:

Price: 75 €

Minivan

1 - 8 | 8


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!

Shërbimi ynë është para-paguar ose i paguar direkt drejtuesit të mjeteve në para, që do të thotë që të rezervoni dhe të paguani taksinë tuaj në internet para dhe pas udhëtimit tuaj. Pagesa është e sigurt, dhe ne pranojmë shumicën e kartave të kreditit dhe kartave të debitit, si dhe PayPal.

Mos u shqetësoni, kompania jonë e taksisë përdor sistemin e ndjekjes online të radarit për të planifikuar vonesat ose anulimet. Nëse kjo ndodh, pa shqetësime, shoferi juaj do të ndryshojë kohën e marrjes dhe do të presë 45 minuta pas uljes së avionit tuaj.

Ne do t'ju dërgojmë me email për të shkarkuar udhëzimet dhe informacionin e kontaktit për shoferin tuaj përpara udhëtimit. Mbajeni telefonin tuaj afër, pasi shoferi gjithashtu do të jetë në gjendje t'ju kontaktojë. Shumica e udhëtimeve shkojnë pa probleme, por ekipi ynë i qendrës së ndihmës është në dispozicion 24 orë në ditë nëse keni nevojë për to.

Jo, ne ofrojmë vetëm shërbime të transportit privat në aeroport, çmimi që ju paguani është të rezervoni një automjet vetëm për ju.