taxi Ada Bojana to Medjugorje

#1 of 46 Transportation in Podgorica


Message/Call Us Now +382-69-110-101

Message/Call Us Now +382-69-110-101

Taksi Ada Bojana në Medjugorje nga 180 € -Book Automjet taksi ose minivan nga Ada Bojana, me çmimet më të mira, Ada Bojana në çdo qytet të Malit të Zi. Për të rezervuar një transferim Taxi nga Ada Bojana në Medjugorje 180 €, ju lutemi ndiqni udhëzimet: libër në internet të lehtë dhe të thjeshtë. ose na telefononi viber ose whatsApp, prenotoni transferimin tuaj të Taksit me telefon +38269378001. Ada Bojana për në Medjugorje.

taxi Ada Bojana to Medjugorje Standard
Standard

1 - 3 | 3

Škoda Octavia - Golf 7 or similar

Price: 180€

taxi Ada Bojana to Medjugorje Familly
Familly

1 - 4 | 4

Škoda Superb or similar

Price: 190€

taxi Ada Bojana to Medjugorje Business
Business

1 - 3 | 3

Passat VIII or similar

Price: 200€

taxi Ada Bojana to Medjugorje VIP
VIP

1 - 3 | 3

E-class or Audi A6 or similar

Price: 210€

taxi Ada Bojana to Medjugorje Minivan
Minivan

1 - 8 | 8

Renault or Viano

Price: 350€

Details
taxi Ada Bojana to Medjugorje Standard

From: Ada Bojana

To: Medjugorje

Date:

Price: 180 €

Standard

1 - 3 | 3


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Ada Bojana to Medjugorje Familly

From: Ada Bojana

To: Medjugorje

Date:

Price: 190 €

Familly

1 - 4 | 4


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Ada Bojana to Medjugorje Business

From: Ada Bojana

To: Medjugorje

Date:

Price: 200 €

Business

1 - 3 | 3


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Ada Bojana to Medjugorje VIP

From: Ada Bojana

To: Medjugorje

Date:

Price: 210 €

VIP

1 - 3 | 3


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Ada Bojana to Medjugorje Minivan

From: Ada Bojana

To: Medjugorje

Date:

Price: 350 €

Minivan

1 - 8 | 8


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!

Shërbimi ynë është para-paguar ose i paguar direkt drejtuesit të mjeteve në para, që do të thotë që të rezervoni dhe të paguani taksinë tuaj në internet para dhe pas udhëtimit tuaj. Pagesa është e sigurt, dhe ne pranojmë shumicën e kartave të kreditit dhe kartave të debitit, si dhe PayPal.

Mos u shqetësoni, kompania jonë e taksisë përdor sistemin e ndjekjes online të radarit për të planifikuar vonesat ose anulimet. Nëse kjo ndodh, pa shqetësime, shoferi juaj do të ndryshojë kohën e marrjes dhe do të presë 45 minuta pas uljes së avionit tuaj.

Ne do t'ju dërgojmë me email për të shkarkuar udhëzimet dhe informacionin e kontaktit për shoferin tuaj përpara udhëtimit. Mbajeni telefonin tuaj afër, pasi shoferi gjithashtu do të jetë në gjendje t'ju kontaktojë. Shumica e udhëtimeve shkojnë pa probleme, por ekipi ynë i qendrës së ndihmës është në dispozicion 24 orë në ditë nëse keni nevojë për to.

Jo, ne ofrojmë vetëm shërbime të transportit privat në aeroport, çmimi që ju paguani është të rezervoni një automjet vetëm për ju.