taxi Prizren to Tivat Airp

#1 of 46 Transportation in Podgorica


Message/Call Us Now +382-69-110-101

Message/Call Us Now +382-69-110-101

Taksi Prizren në Tivat Airp nga 220 € -Book Automjet taksi ose minivan nga Prizren, me çmimet më të mira, Prizren në çdo qytet të Malit të Zi. Për të rezervuar një transferim Taxi nga Prizren në Tivat Airp 220 €, ju lutemi ndiqni udhëzimet: libër në internet të lehtë dhe të thjeshtë. ose na telefononi viber ose whatsApp, prenotoni transferimin tuaj të Taksit me telefon +38269378001. Prizren për në Tivat Airp.

taxi Prizren to Tivat Airp Standard
Standard

1 - 3 | 3

Škoda Octavia - Golf 7 or similar

Price: 220€

taxi Prizren to Tivat Airp Familly
Familly

1 - 4 | 4

Škoda Superb or similar

Price: 230€

taxi Prizren to Tivat Airp Business
Business

1 - 3 | 3

Passat VIII or similar

Price: 240€

taxi Prizren to Tivat Airp VIP
VIP

1 - 3 | 3

E-class or Audi A6 or similar

Price: 250€

taxi Prizren to Tivat Airp Minivan
Minivan

1 - 8 | 8

Renault or Viano

Price: 440€

taxi Prizren to Tivat Airp Minivan
VIP Minivan

1 - 8 | 8

V-class or similar

Price: On request

taxi Prizren to Tivat Airp Minivan
Minibus

1 - 19 | 19

Mercedes Sprinter

Price: On request

taxi Prizren to Tivat Airp bus
Bus 30 seats

1 - 30 | 30

Mercedes or similar

Price: On request

taxi Prizren to Tivat Airp bus
Bus 50 seats

1 - 50 | 50

Mercedes or similar

Price: On request

Details
taxi Prizren to Tivat Airp Standard

From: Prizren

To: Tivat Airp

Date:

Price: 220 €

Standard

1 - 3 | 3


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!


Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
OR
Details
taxi Prizren to Tivat Airp Familly

From: Prizren

To: Tivat Airp

Date:

Price: 230 €

Familly

1 - 4 | 4


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!

Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
OR
Details
taxi Prizren to Tivat Airp Business

From: Prizren

To: Tivat Airp

Date:

Price: 240 €

Business

1 - 3 | 3


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!

Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
OR
Details
taxi Prizren to Tivat Airp VIP

From: Prizren

To: Tivat Airp

Date:

Price: 250 €

VIP

1 - 3 | 3


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!

Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
OR
Details
taxi Prizren to Tivat Airp Minivan

From: Prizren

To: Tivat Airp

Date:

Price: 440 €

Minivan

1 - 8 | 8


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!

Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
OR
Details
taxi Prizren to Tivat Airp Minivan

From: Prizren

To: Tivat Airp

Date:

Price: On request

VIP MVP

1 - 8 | 8


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!

Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Prizren to Tivat Airp Minivan

From: Prizren

To: Tivat Airp

Date:

Price: On request

Minibus

1 - 19 | 19


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!

Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Prizren to Tivat Airp bus

From: Prizren

To: Tivat Airp

Date:

Price: On request

Bus 30 seats

1 - 30 | 30


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!

Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Details
taxi Prizren to Tivat Airp bus

From: Prizren

To: Tivat Airp

Date:

Price: On request

Bus 50 seats

1 - 50 | 50


#1 of 46 Transportation in Podgorica

Order Form
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!

Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!
Looks good!
Required!

Shërbimi ynë është para-paguar ose i paguar direkt drejtuesit të mjeteve në para, që do të thotë që të rezervoni dhe të paguani taksinë tuaj në internet para dhe pas udhëtimit tuaj. Pagesa është e sigurt, dhe ne pranojmë shumicën e kartave të kreditit dhe kartave të debitit, si dhe PayPal.

Mos u shqetësoni, kompania jonë e taksisë përdor sistemin e ndjekjes online të radarit për të planifikuar vonesat ose anulimet. Nëse kjo ndodh, pa shqetësime, shoferi juaj do të ndryshojë kohën e marrjes dhe do të presë 45 minuta pas uljes së avionit tuaj.

Ne do t'ju dërgojmë me email për të shkarkuar udhëzimet dhe informacionin e kontaktit për shoferin tuaj përpara udhëtimit. Mbajeni telefonin tuaj afër, pasi shoferi gjithashtu do të jetë në gjendje t'ju kontaktojë. Shumica e udhëtimeve shkojnë pa probleme, por ekipi ynë i qendrës së ndihmës është në dispozicion 24 orë në ditë nëse keni nevojë për to.

Jo, ne ofrojmë vetëm shërbime të transportit privat në aeroport, çmimi që ju paguani është të rezervoni një automjet vetëm për ju.